• Przejdź do menu głównego
  • Przejdź do treści
  • Przejdź do wyszukiwarki
  • Przejdź do mapy strony
Logo Prospona
  • O firmie
  • Oferta
    • PRZEMYSŁ
    • RZEMIOSŁO
    • HoReCa
    • Detal
  • Produkty
  • Receptury
  • Kontakt
  • Sieć sprzedaży
  • PL
  • EN
HOMEOfertaPRZEMYSŁPRODUKTY DLA PRZEMYSŁU CZEKOLADOWEGOSkoncentrowane pasty owocowe do czekolady
Wyszukiwarka

Skoncentrowane pasty owocowe do czekolady

Pasty owocowe w połączeniu z genachem nadają wyjątkowy smak i aromat pralinom i czekoladom.

Polecamy również jako dodatek do kremów, ciast oraz deserów.

 

  • Ekstrakt: min. 70%.
  • Zalecane użycie: 6-10% 
  • Skoncentrowana pasta
    ananaswięcej...

  • Skoncentrowana pasta
    brzoskwiniawięcej...

  • Skoncentrowana pasta
    czarna porzeczkawięcej...

  • Skoncentrowana pasta
    cytrynawięcej...

  • Skoncentrowana pasta
    grejpfrutwięcej...

  • Skoncentrowana pasta
    gruszkawięcej...

  • Skoncentrowana pasta
    jagodawięcej...

  • Skoncentrowana pasta
    malinawięcej...

  • Skoncentrowana pasta
    pomarańczawięcej...

  • Skoncentrowana pasta
    truskawkawięcej...

  • Skoncentrowana pasta
    wiśniawięcej...

  • Skoncentrowana pasta
    zielone jabłkowięcej...

logo
Facebook
  • Prospona Sp. z o.o.
    ul. Węgierska 11,
    33-300 Nowy Sącz, Polska.
    tel: +48 18 443 69 05
    fax: +48 18 444 28 02
    e-mail: biuro@prospona.com.pl

Prospona Sp. z o.o. | All rights reserved | 2019 | Polityka prywatności

Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

Zamknij